Behandelingen

Anita schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen

Orthomoleculaire schoonheidsbehandelingen

Veel huidproblemen zoals rosacea, acné, psoriasis en eczeem komen vaak van binnenuit. Tijdens een uitgebreid consult kijk ik samen met jou welke lichamelijke verstoringen er zijn. Een test geeft inzicht in de verhouding tussen de omega-3 en omega-6 ratio die bijna altijd uit balans is bij genoemde huidproblemen. Om dit te herstellen wordt suppletie ingezet. De suppletie zorgt ervoor dat de radtio 3/6 in balans komt en hierdoor de laaggradige ontstekingen vermindert/aanpakt.

Daarnaast begeleidt en adviseer ik over voeding, supplementen, lifestyle en huidverzorging voor thuis in combinatie met behandelingen om zo huidproblematiek op te kunnen lossen.

Mijn specialismen als het gaat over schoonheidsbehandelingen zijn:

 • Orthomoleculaire schoonheidsbehandelingen.
 • Specialisatie kanker en huidverzorging.
 • OxyGeneo schoonheidsbehandeling.
 • Avond- / bruidsmake-up.
 • Ontharen (harsen) van benen, oksels en liezen.


OxyGeneo schoonheidsbehandeling

 • Dieptereiniging.
 • De huid maakt zelf extra collageen aan.
 • Geeft meer zuurstof in de huid.
 • Peptides worden opgenomen in de huid, peptides zijn nodig en zijn een bouwstof voor eiwitten.
 • Anti-Aging behandeling.
Schoonheidsbehandelingen
Schoonheidsbehandelingen:
Gelaatsbehandeling Bestaat uit: epileren/ modelleren van de wenkbrauwen, reiniging/dieptereiniging, verwijderen van comedonen, gerstekorrels e.d., huidverzorging met werkzame stoffen, gelaatsmassage.
Korte gelaatsbehandeling: idem, zonder gelaatsmassage.
Gelaatsbehandeling met chocopakking: chocomask werkt zuiverend en kalmerend op de huid.
Gelaatsbehandeling met algenpakking: voor een onzuivere huid, zuiverde en talg regulerend effect
Oxygeneo gelaatsbehandeling: Is een combinatie van microderm abrasie, peeling en zuurstoftherapie. Super anti-aging werking. Huid maakt zelf extra collageen aan. Betere doorbloeding waardoor afvalstoffen extra afgevoerd worden en stoffen beter opgenomen wordt geeft de huid een frisse uitstraling, meer volume aan de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, grove porien worden fijner, geeft de huid betere hydratatie. Direct resultaat.
Oxygeneo gelaatsbehandeling+hals
Oxygeneo gelaatsbehandeling+hals+decolleté
Anti-stress gelaatsbehandeling: Deze behandeling bevat veel natuurlijke mineralen. Naast zijn zuiverende werking werkt het ook verstevigend, anti-aging. Bij uitstek geschikt in de herfst en winter.
Gelaatsbehandeling met ‘Sandelwood’ gelaatsmasker: Gezuiverde Dode Zee modder. Heeft een kalmerende en verstevigend effect. Geschikt voor droge, gevoelige en reactive huid en geeft een goede resultaat bij (lichte) eczeem en psoriasis.

Decolleté behandeling met algen peel off mask.: De stofwisseling en doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid er gezonder en verstrakkend eruit ziet.
Huidaandoeningen:
Couperose: Door het voortdurend uitzetten van de adertjes gaan ze permanent verwijden en/of springen. Daardoor gaat deze aandoening gepaard met tele’s, gesprongen haarvaatjes en een abnormale rood verkleuring van de wangen en/of de neus, soms ook op het voorhoofd en een gedeelte van de kin.
Acne: Acne Vulgaris is een aandoening van de talgklierfollikel. De open comedonen of zwarte puntjes bestaan uit ophopingen van de keratine en min of meer geoxideerde vetten, waardoor ook de zwarte kleur.Door bacteriële groei, wordt de talg afgebroken en ontstaat een ontstekingsreactie. Oorzaak van acne zijn, erfelijkheid, hormonen, leefstijl en een verkeerde huidverzorging.
Rosacea: Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in het gezicht ontstaat. Lijkt op acne, maar komt op latere leeftijd voor. Andere klachten die je bij rosacea kunt ervaren zijn een stekend en branderig gevoel in het gezicht, droge huid, grove huidstructuur en oogirritatie.
Psoriasis: Is een chronische huidaandoening met schilfers, roodheid en soms jeuk. Is niet besmettelijk. Komt vaak voor op de elleboog, knieën, scheenbeen en onder het hoofdhaar. Oorzaak kunnen erfelijk zijn. Door een versnelde celdeling ontstaat en een dikke laag van dode huidcellen. Deze huidcellen worden niet op tijd afgestoten en er ontstaat een dikke geïrriteerde, rode, schilferige plek.

Bij deze huidaandoeningen wordt er in onderlinge overleg een behandelplan opgesteld.

Losse behandelingen

 • Harsen: Bovenlip/kin Oksels/bikinilijn Onderbenen/hele benen Armen.
 • Epileren/modelleren van wenkbrauwen
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven
Vragen over schoonheidsbehandelingen?

Ik adviseer je graag!

Afspraak maken?