Over mij

Anita schoonheidssalon

Over mij


Anita Schoonheidssalon vertegenwoordigd de natuurlijke producten van Dr. Baumann. Producten die 100% natuurlijk zijn en geen parfum, chemische conserveringsmiddelen en parabenen bevatten. Daarmee sta ik 100% achter deze productenlijn.

Anita Hommel is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Met meer dan 25 jaar ervaring is Anita gespecialiseerd in diverse uiteenlopende behandelingen gericht op wat voor de klant het best passend is. Ik wil mezelf onderscheiden van anderen door goed advies te geven. Alleen het beste is goed genoeg!
Anita heeft verschillende opleidingen gevolgd en wil alleen het beste advies en behandeling geven voor haar klanten.

De producten van Dr. Baumann worden vervaardigd met een uitgebalanceerde selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken.

Waar ik van oorsprong als gediplomeerd orthomolecaire schoonheidsspecialiste en pedicure ben gestart, heb ik mijn vaardigheden de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Ook voor vele soorten massages kunt u bij mij terecht.

Graag tot ziens.

Anita Hommel

locatie

Anita schoonheidssalon


Anita schoonheidssalon is gevestigd aan de Raadhuisstraat 26 in Oud-Vossemeer. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens op de pagina Contact.

Kadobon

Bij ons verkrijgbaar in alle prijsklassen!

Afspraak maken?